Kävimme tänään Lahdessa TOKO-kokeissa, tuomarina toimi Harri Laisi.

Jesse sai kolmannen ykköstuloksen ja koulutustunnuksen, joten nyt voidaan rauhassa jäädä eläkkeelle tokoilusta kun tavoitteet on täytetty. Koepaikkana oli erittäin kaikuva halli, jossa liukas betonilattia. Seuraamisessa tuotti ongelmia perusasennot, jotka ovat aina olleet varmoja Jamelle. En tiedä, mutta luulen että juuri tämän lattian tai hallin kaikuvaisuuden takia meidän äijä oli vähän pihalla koko suorituksen ajan. Tai voi olla että minä olin vähän pihalla, kun flunssassa ja kuumeessa ollaan vietetty jo muutama päivä.  Toinen ylläri oli liikkeestä seisominen. Se liike on aina ollut Jessellä hyvällä mallilla niin kuin viime viikonloppunakin, mutta tänään herra hiipi hiljalleen perässäni ja vasta kun pysähdyin ja olin kääntymäisilläni niin Jame pysähtyi. Noh, eihän sillä enää ole merkitystä, kun ykkönen saatiin vaikka "tyhmiä" pisteen menetyksiä sattuikin. Luoksetulossa Jesse spurttasi täyteen vauhtiin, iski liinat kiinni edessäni ja liukui peppu maata viistäen eteeni, tietenkin aavistuksen vinoon! Halli ei näköjään ole mikään paras mahdollinen koepaikka, mutta oli hyvä kokemus. Taas astetta viisaampana jatketaan huvin ja urheilun merkeissä treenaamista.

Kokeen jälkeen James pääsi palkinnoksi juoksentelemaan Ristyn, Diegon ja Lempin kanssa, onnea vielä Maaritille loistavasta tuloksesta ja erinomaisesti alkaneesta kisaurasta!

Käytiin myös Miiralla ja Heikillä pyörähtämässä, minä sain kahvit ja Jesse hirven luita. Oli mukava nähdä taas Maxia, sitä pikkuponia. Aivan mahtava möllykkä, harmi vain että Jesse pelkää sitä aivan älyttömästi! Ei taida meille tanskandoggia ikinä tulla...

-Jasu&JesseJames-