Matkaan lähdettiin lauantaina. Jessen kanssa haettiin ensin Emma ja koirat Minttu ja Tiitu, kiitos matkaseurasta! Tulihan niitä pikkuteitä ja kirkkoja nähtyä ;)

 Saavuimme vihdoin perille. Treenasin etäleikin sunnuntaita varten, se oli kyllä enemmän tai vähemmän mielenkiintoista.. Makeat naurut ainakin sai, kiitokset siitä Tiinalle, Niinalle ja Sarille!

 Kun leikit oli leikitty matka kohti mökkiä odotti ja navigaattori-kännykästä akku tietenkin ihan finaalissa. Muutamien epämääräisten kinttupolkujen ja lankkusiltojen jälkeen oltiin Mirkan ja Teemun kanssa nokat vastakkain mökkiristeyksessä.. Syötiin ja saunottiin, oli ihana paikka!

 Sunnuntai aamuna James pääsikin ensimmäisenä MH-kuvaukseen. Kaikki alkoi kuten olin ajatellutkin, Jesse leikki, mutta vain minun kanssani. Testinjohtajaa kohtaan mielenkiinto nolla. Vieheen perään lähti, mutta ei tarttunut. Kun päästiin etäleikki osuuteen, mulla petti pokka! Jesse haukkui etäleikkijän ja meikäläisellä oli hymy herkässä... Kyllähän James kävi katsomassa ja toteamassa että ihminenhän se siellä oli ja sitten äkkiä takaisin Jasun luokse.

 Haalareilla ja räminällä pelästyi ja houkutuksesta tuli katsomaan mitä ne oikein oli.. Mutta ne aaveet!!! Ne olivat jotain aivan käsittämättömiä, Jesse ei voinut ymmärtää minkä takia metsässä rymyää kaksi valkopukuista hahmoa.. Jesse spurttasi turvallisen tuntuisen välimatkan ja haukkua louskutti minkä kerkesi.. Vasta kun aave oli kokonaan riisuttu meidän nyhverö uskalsi tulla katsomaan kuka siellä puvun alla lymysi.. Jesse raukka, pelästyi niin paljon ja ihan turhan takia...

Päivästä kuitenkin selvittiin ja kotia asti päästiin, Jesse oli aivan puhki ja nukkui koko illan. Nyt vain odotellaan ensi viikon nuorisoleiriä. Sinne mennään luultavasti jo lauantaina valmistautumaan leiriläisten tuloon!

 

 -Jasu & JesseJames-